به وبسایت انجمن ژنتیک ایران خوش آمدید.

شاخه استان آذربایجان شرقی کارگاه کاربرد بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

 | تاریخ ارسال: 1404/2/23 | 
انجمن ژنتیک ایران (شاخه آذربایجان شرقی) با همکاری انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی اهر، شبکه زیستی نهاد ترویجی ستاد زیست‌فناوری برگزار می‌کند:

 کاربرد بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
 مدرس: خانم مهندس سمیه محمدخانی
 زمان: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
 مخاطبان: دانشجویان، پژوهشگران و فعالان حوزه صنایع غذایی و کشاورزی  
 ثبت‌نام رایگان (ظرفیت محدود)  همراه با هزینه گواهی معتبر  

 مکان: دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریز 

 فرصتی ارزشمند برای افزایش دانش تخصصی و ارتباط با اساتید و پژوهشگران حوزه بیوتکنولوژی!  
 جهت ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۴۳۱۸۱۸۹۳ تماس بگیرید.


 

کلیدواژه ها: #بیوتکنولوژی #صنایع_غذایی #پژوهش #دانشگاه_تبریز |



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 436 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر