به وبسایت انجمن ژنتیک ایران خوش آمدید.

شاخه استان آذربایجان شرقی کاربرد بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

 | تاریخ ارسال: 1404/2/31 | 



دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شاخه استان آذربایجان شرقی دوره جامع عملی میکروب‌شناسی

 | تاریخ ارسال: 1404/2/20 | 
اولین جلسه از دوره جامع عملی میکروب‌شناسی با حضور ارزشمند دکتر نامی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی برگزار شد. در این جلسه، شرکت‌کنندگان با اصول کار در آزمایشگاه میکروب‌شناسی، تکنیک‌های پایه استریل و آماده‌سازی محیط‌های کشت آشنا شدند. این دوره با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی دانشجویان و پژوهشگران طراحی شده و طی چند هفته آینده ادامه خواهد داشت.





دفعات مشاهده: 170 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر