پیام خود را بنویسید

!جهت دسترسی به آرشیو کامل دوره های آموزشی، کانال آپارات ما را دنبال کنید!

به وبسایت انجمن ژنتیک ایران خوش آمدید.

شاخه استان آذربایجان شرقی کاربرد بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

 | تاریخ ارسال: 1404/2/31 | 



دفعات مشاهده: 636 بار   |   دفعات چاپ: 166 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شاخه استان آذربایجان شرقی دوره جامع عملی میکروب‌شناسی

 | تاریخ ارسال: 1404/2/20 | 
اولین جلسه از دوره جامع عملی میکروب‌شناسی با حضور ارزشمند دکتر نامی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی برگزار شد. در این جلسه، شرکت‌کنندگان با اصول کار در آزمایشگاه میکروب‌شناسی، تکنیک‌های پایه استریل و آماده‌سازی محیط‌های کشت آشنا شدند. این دوره با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی دانشجویان و پژوهشگران طراحی شده و طی چند هفته آینده ادامه خواهد داشت.





دفعات مشاهده: 722 بار   |   دفعات چاپ: 194 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر